" Ονομαστήρια Αρχιμανδρίτου πατρός Πολυκάρπου Τσιμιτσού "

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και ιεροπρέπειας τελέσθηκε η Ιερά Μνήμη του Αγίου Πολυκάρπου επισκόπου Σμύρνης, στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Πατρών.

 
 Κατά την σημερινή εορτή άγει τα ονομαστήρια του ο εφημέριος και προϊστάμενος του Ιερού Ναού,  Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Πολύκαρπος Τσιμιτσός 
τον οποίον τίμησαν με την παρουσία τους και συλλειτούργησαν οι: Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Προκόπιος Κόρδας, ο Πρωτοπρεβύτερος π. Κων/νος  Παπαδόπουλος, ο πρεσβύτερος π. Δημήτριος Μπιλιανός, οι συνεφημέριοι του Ιερού Ναού, π. Δημήτριος Τσόκρης και π. Ανδρέας Γεωργαντόπουλος και ο Διάκονος π. Παϊσιος, αδελφός της Ιεράς Μονής Γηροκομείου.

Συμπροσευχόμενοι εντός του Ιερού Βήματος ήσαν οι: πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Χρονόπουλος και ο πρεσβύτερος π. Γρηγόριος Κόρδας.

  Στα Ιερά Αναλόγια έψαλλαν ο πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής Πατρών κ. Νικόλαος Φράγκος και ο λαμπαδάριος του Ιερού Ναού κ. Γεώργιος Νικολόπουλος.  Την ερχόμενη Παρασκευή ο περικαλής Ιερός Ναός πανηγυρίζει την μνήμη της  Αγίας  Φωτεινής.

  Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο π. Πολύκαρπος προσέφερε στον Ιερό Κλήρο και στο ευσεβές Εκκλησίασμα το καθιερωμένο εόρτιο γλύκισμα και δέχτηκε ευχές στο πνευματικό κέντρο που βρίσκεται παραπλεύρως του Ιερού Ναού.

Ευχόμεθα τα έτη  του  πολύκαρπα και καλύκαρπα.