ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ILLUMINATI

Παραθέτω εδώ κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις δράσης των μυστικών εταιριών στην ιστορία και γεωπολιτική :
APOLLO 11 : χάριν της ιστορικής αλήθειας πρέπει να αναφερθεί πως τόσο οι ΗΠΑ όσο και η ΕΣΣΔ τη δεκαετία του 1960 αμφισβητούσαν η μία τις αποστολές της άλλης στο διάστημα. Η Κούβα του Φιντέλ Κάστρο αμφισβήτησε και την αποστολή Αpollo 11. Eπίσης πρέπει να προστεθεί πως δεν είναι όλες οι διαστημικές φωτογραφίες της ΝΑΣΑ αυθεντικές. (Προσωπικά πιστεύω πως οι αστροναύτες της αποστολής Apollo 11 εστάλησαν σε τροχιά κι εν συνεχεία ανακοινώθηκε πως πήγαν στη σελήνη. Οι συνεντεύξεις τύπου που έδωσαν οι εν λόγω αστροναύτες ήταν πολύ λίγες. Η όλη αντιμετώπιση και προβολή τους από τα Media δεν ήταν αυτή που ταιριάζει σε ήρωες. Εχω δει μόνο μία συνέντευξη του Ολντριν και δεν ήταν καθόλου πειστικός. Εξάλλου τη δεκαετία του 60 δεν υπήρχε η τεχνολογία που θα επέτρεπε μία τέτοια αποστολή ούτε είχαν αναπτυχθεί ιδιαίτερα οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.
ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ : ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Τόκιο Grue επί ένα χρόνο προειδοποιούσε την κυβέρνηση των ΗΠΑ οτι επίκειται Ιαπωνική επίθεση στην προκεχωρημένη αφύλακτη βάση Περλ Χάρμπορ των ΗΠΑ στον Ειρηνικό. Ωστόσο υπό την επιρροή των μυστικών υπηρεσιών-εταιριών ο Ρούσβελτ ''δεν αντέδρασε''. Τελικά η επίθεση έγινε με τα γνωστά αποτελέσματα. Είναι προφανές πως χρειαζόταν ένα πρόσχημα για να μπουν oi ΗΠΑ στον πόλεμο κατά της Ιαπωνίας με υπαίτιο την Ιαπωνία η οποία κατάπιε το δόλωμα της αφύλακτης βάσης. (Στη βάση δεν υπήρχαν αεροπλανοφόρα , παρά μόνο καταδρομικά και αντιτορπιλικά). Η Ιαπωνία ήταν ιμπεριαλιστική και της άξιζε να τιμωρηθεί , αλλά αυτό έγινε με κάπως Μακιαβελικές μεθόδους.
ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ (TWEEN TOWERS) : εδώ πρέπει να παρατηρηθεί πως η Αλ Κάιντα δεν είχε τις επιχειρησιακές δυνατότητες για ένα χτύπημα αυτού του βεληνεκούς δηλαδή για 4 αεροπειρατείες καμικάζι την ίδια μέρα , όλες επιτυχημένες. Αν tis είχε θα το επαναλάμβανε πιο συχνά. Εκτιμώ λοιπόν πως το χτύπημα επετράπη ή υποδαυλίστηκε από δυτικές μυστικές υπηρεσίες-εταιρίες (που έχουν διείσδυση στην Αλ Κάιντα , στους τζιχαντιστές κτλ) , έτσι ώστε να υπάρξει για την αμερικανική κοινή γνώμη η προσχηματική ηθική νομιμοποίηση της επικείμενης επέμβασης στο Αφγανιστάν χάριν του ελέγχου της πετρελαιοφόρου Μέσης Ανατολής.
Eξάλλου η όλη νομική διαδικασία των δικών που ακολούθησαν υπήρξε προφανώς προχειρότατη και αρκετά μυστική , ούτε και της δόθηκε η δέουσα δημοσιότητα όπως θα έπρεπε και η διεθνής κοινη γνώμη την αγνοεί πλήρως. Γι αυτό και οι Ιluminati επαίρονται πως είναι οι μάγοι του μυαλού , της παγκόσμιας ψευδαίσθησης και του απειροστικού λογισμού -εξ ου και οι τεκτονικές αλχημιστικές πρακτικές-
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΟΣ : Η πιο σκοτεινή σελίδα του 2ου Π. πολέμου ήταν οι νόμοι περί ουδετερότητος. Υπό την αιγiδα μυστικών αδελφοτήτων , οργανώσεων και τραπεζών η αμερικανική κυβέρνηση όλη τη δεκαετία του 30 (παρόλο που ο Ρούσβελτ ήταν Αγγλόφιλος) έλεγε πως δεν θα μπει στον πόλεμο αν γίνει ξανά πόλεμος στην Ευρώπη αλλά οτι θα μείνει ουδέτερη. Λίγο πριν την εισβολή του Χίτλερ στην Πολωνία , η επιτροπή ουδετερότητας επανέλαβε αυτή τη διαβεβαίωση. Στην επιτροπή συμμετείχε και ο αυτοκινητοβιομήχανος Χένρυ Φορντ ''πνευματικός πατέρας'' του Χίτλερ και ''χρηματοδότης'' των ναζί. Ο Χίτλερ έτσι θεώρησε πως οι ΗΠΑ μέσω του Φορντ κτλ του άναψαν το πράσινο φως και εισέβαλλε στην Πολωνία. Εν συνεχεία όμως έκπληκτος είδε πως οι ΗΠΑ άρχισαν να τροφοδοτούν με όπλα την Αγγλία. Εντρομος ο Χίτλερ παρόλο που είχε καταλάβει τη Γαλλ'ία κτλ αντελήφθη πως οι ΗΠΑ είναι εναντίον του (και οτι ξεγελάστηκε). Ενιωσε πως βρίσκεται μέσα σε μία ποντικοπαγίδα. Ετσι έσπευσε να επιτεθεί στον Στάλιν δίνοντας στην επιχείρηση Βαρβαρόσσα τον χαρακτήρα εκστρατείας κατά του κομμουνισμού για να εξευμενίσει και να προσεταιρισθεί τις ΗΠΑ αλλά δεν το κατόρθωσε. O Χίτλερ ήταν ιμπεριαλιστής και τιμωρήθηκε δίκαια , αλλά επίσης εξαπατήθηκε μέσα από ένα υπόγειο διπλωματικό παιχνίδι.
ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΣΕΙΝ : όπως είπαμε στους Νόμους περί Ουδετερότητας φαίνεται πως οι μυστικές εταιρίες των ΗΠΑ (κατά τον μεσοπόλεμο και λίγο πριν την ναζιστική εισβολή στην Πολωνία) άναψαν το πράσινο φως στον φανατικό ιμπεριαλιστή Χίτλερ (καλλιεργώντας την ψευδή εντύπωση πως οι ΗΠΑ θα μείνουν ουδέτερες) και μετά το άλλαξαν σε κόκκινο όταν αυτός είχε εμπλακεί πολεμικά. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Σαντάμ Χουσείν : έχει λεχθεί πως ο πρέσβυς των ΗΠΑ στη Βαγδάτη διαβεβαίωσε έμμεσα τον Σαντάμ Χουσσείν πως οι ΗΠΑ δεν θα επέμβουν αν ο ίδιος επιτεθεί στο Κουβέιτ ανάβοντάς του έτσι το πράσινο φως και αλλάζοντάς το σε κόκκινο όταν αυτός είχε εμπλακεί. Ο Σαντάμ ήταν τύρρανος και ιμπεριαλιστής και τιμωρήθηκε δίκαια αλλά αυτό έγινε με Μακιαβελικό τρόπο. Αλλωστε οι Μπους είναι εξέχοντα μέλη του Scull and Bones (Γέιλ)
KINEZIKO ΜΠΟ'Ι'ΝΓΚ : υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο η πτώση του Κινέζικου Μπόινγκ να μην ήταν τυχαία. Στην κρίση της Ουκρανίας , η Κίνα στήριξε τον Πούτιν και μετά από μία εβδομάδα ένα Κινέζικο Μπόινγκ έπεσε στον Ινδικό ωκεανό. Οπως και η Ρωσία , η Κίνα είναι ένα από τα 5 βασικά μέλη του συμβουλίου ασφαλείας στον ΟΗΕ. Ετσι οι μυστικές εταιρίες που επηρεάζουν την πολιτική των ΗΠΑ ενδέχεται να φοβήθηκαν πως χάνουν τον έλεγχο του συμβουλίου ασφαλείας και άρα του ΟΗΕ (προς όφελος του Πούτιν) , με συνεπεια την κατάριψη του Μπόινγκ από μυστικές υπηρεσίες (τιμωρώντας τους Κινέζους προς διεθνή παραδειγματισμό). Εκτοτε δεν έχει πέσει Μπόινγκ ούτε έπεφτε συχνά πριν από αυτό. Σύμπτωση ?
ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΑΛΦΟΥΡ : στον 1ο παγκόσμιο πόλεμο οι αντίπαλες παρατάξεις είχαν βαλτώσει σε μακροχρόνιο πόλεμο χαρακωμάτων. Παρά τις εκκλήσεις της Μ. Βρεττανίας προς τις ΗΠΑ να στείλουν στρατεύματα στην Ευρώπη κατά των Γερμανών , η κυβέρνηση των ΗΠΑ καθυστέρησε να το πράξει. Ο λόγος είναι οτι ο μεγαλοτραπεζίτης Ρόθσιλντ ζήτησε από την Αγγλία να συμπράξει στην δημιουργία εθνικής Εβρα'ι'κής εστίας στην Παλαιστίνη. Οσο η Αγγλία δεν υπέγραφε την εν λόγω συμφωνία ο Ρόθσιλντ και η διεθνής μασονία ασκούσε πίεση στις ΗΠΑ περί της μη εισόδου τους στον πόλεμο ενεργά , κι εξ ου η καθυστέρηση της αποστολής στρατευμάτων. Οταν εν τέλει η Αγγλία μέσω της δήλωσης Μπάλφουρ συμφώνησε σε αυτό , οι ΗΠΑ έστειλαν στρατό στην Ευρώπη με συνέπεια τον τερματισμό του πολέμου. Δηλαδή η καθυστέρηση ήταν ίση με ένα χρόνο.
ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΖΙΝΟ : πρέπει να επισημανθεί πως η γραμμή Μαζινό ήταν αποδυναμωμένη εκ των ένδον : υπό την επίδραση μυστικών εταιριών κατά τον μεσοπόλεμο στο Γαλλικό στρατιωτικό επιτελείο είχε επικρατήσει το δόγμα της έλλειψης αεροπορικής ισχύος. Γι αυτό και η Γαλλία δεν είχε αρκετά αεροπλάνα ούτε αεροπορική υποστήριξη κατά των Γερμανών όταν ο Χ'ιτλερ εισέβαλλε από τις Αρδένvες.
ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ : είναι αξιοπαρατήρητο πως παρόλο που ο Χίτλερ στρεφόταν ανέκαθεν κατά του Εβρα'ι'κού λαού , ωστόσο πουθενά ούτε στο βιβλίο του ''ο αγών μου'' ούτε στην πολιτική του διαθήκη πριν αυτοκτονήσει , ούτε πουθενά αλλού , ο Χίτλερ δεν καταφέρεται ούτε κατονομάζει κανέναν συγκεκριμένο Σιωνιστή , Αμερικάνο , Βρεττανό κτλ μεγαλοτραπεζίτη. Ούτε (ο Ρωσοεβραίος) Μαρξ στο βερμπαλίζον βιβλίο του ''το κεφάλαιο'' κατονομάζει κάποιον μεγαλοκαπιταλιστή τραπεζίτη. (Προφανώς δανειζόντουσαν).
ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΘΡΥΛΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ : ως γνωστόν πρόκειται για το γνωστό βιβλίο που αφορά πρακτικά που φέρονται να διέρευσαν από το πρώτο συνέδριο του σιωνιστικού κινήματος στη Βασιλεία της Ελβετίας το 1896 και στα οποία το εν λόγω κίνημα φέρεται να έχει εκπονήσει Μακιαβελικό πρίογραμμα χάριν της κατάκτησης της παγκόσμιας κυριαρχίας. Τα πρακτικά έθεσε σε κυκλοφορία ο καθηγητής Σέργιος Νείλος (όταν περιήλθαν στην κατοχή του) και φυσικά προκλήθηκε σάλος. Οι σιωνιστές ισχυρίστηκαν πως πρόκειται για πλαστογραφία της μυστικής αστυνομίας του τσάρου Οχράνα , ο οποίος τσάρος πίστευε (αρκετά δικαιολογημένα) πως η όλη επανάσταση είναι υποδαυλισμένη. Εδώ πιστεύω πως το βιβλίο στη μορφή που κυκλοφορεί αφορά σε ικανό ποσοστό πλαστογραφία η οπoία ωστόσο στηρίζεται σε αυθεντικά κείμενα που προήλθαν από τον χώρο των μυστικών εταιριών. Δηλαδή το εν λόγω πρόγραμμα στα γενικά του σημεία υφίσταται στις σιωνιστικές μασονικές μυστικές εταιρίες , τα κείμενα όμως των οποίων υπέστησαν και πλαστογραφική επεξεργασία από τους αντιπάλους τους (κάτι που αποδεικνύεται από λίαν πονηρές φράσεις εντός του κειμένου) στα πλαίσια της διαπλοκής της Οχράνα με την Ρωσική μασονία.
ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ - ΤΖΩΝ ΤΡΑΒΟΛΤΑ : ας κλείσουμε χαριτολογώντας : απ' οτι φαίνεται η τεκτονική αδελφότητα που ποδηγετεί , χρηματοδοτεί κι ελέγχει την αμερικάνικη show busines οδήγησε τους εν λόγω stars στην ομάδα της σα'ι'εντολογίας στην οποία μυήθηκαν χάριν της καριέρας τους , αλλά όταν θέλησαν να αποχωρήσουν τους έβγαλε στην φόρα το γνωστό σκάνδαλο για τους ίδιους. .Γι αυτό και όπως φαίνεται δεν δύνανται να αποχωρήσουν πλέον από την συγκεκριμένη υπομασονική ομάδα.

Γεώργιος  Γεωργιάδης
Δικηγόρος